Ravintolisät

Minä uskon, että suoliston hyvinvointi on kaiken perusta. Suolisto on meidän toiset aivot.

Ei ole ihan sama mitä suuhusi laitat, ravinto on ykkösasia.
Nykyajan prosessoitu ja tehotuotettu ravinto vaatii rinnalleen puhtaat ja toimivat ravintolisät jotta ravintoaineet saadaan imeytymään kehoon ja keho toimimaan optimaalisesti.

Ravintolisät ovat monipuolisen ravinnon lisäksi nykypäivän ravintotilanteessa, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin yksi todella iso osa, ja siksi ne kuuluvat ja kulkevat mukanamme päivittäin kaikessa.

FitLine-ravintolisät – oikeaa energiaa elämään

Fitline-ravintolisät ovat helppokäyttöisiä, juotavia ja vielä kaiken lisäksi hyvänmakuisia. Ne eivät sisällä synteettisiä vitamiineja tai kivennäisaineita. Makeutukseen käytetään kasviksien ja hedelmien omaa hedelmäsokeria tai steviaa.

FB_IMG_1459270913591Ravintolisät ovat valmistettu viimeisempien standardien mukaisesti ja niiden imeytyvyys on huippuluokkaa. Ravinteiden siirtokonsepti (NTC®) kuljettaa ravinteet sinne missä niitä eniten tarvitaan ja juuri silloin kun niitä tarvitaan, aina solutasolle asti. Ne vahvistavat paitsi vastustuskykyä, myös sydäntä ja verenkiertojärjestelmää. Sertifioidut valmistusmenetelmät takaavat tasaisen korkean laadun ja ehdottoman puhtauden ravintolisissä.

NGP® (ryhmävaikutteisia aineita sisältävät tuotteet) avulla ne ovat suunniteltu ja valmisteltu niin, että kaikissa valmisteissa on juuri ne vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka tarvitsevat toisiaan imeytyäkseen parhaiten. Tuotteet ovat jauheita, jotka sekoitetaan veteen, jolloin ne imeytyvät todella tehokkaasti verrattuna esim. tabletteihin tai kapseleihin. Kaikki tuotteet ovat vesiliukoisia tai muutettu vesiliukoisiksi, jolloin et voi saada niitä elimistöösi liikaa.

GMP on tämän hetken nykyaikaisin laatu- ja puhtausstandardi, jolla taataan tuotteiden turvallisuus. Ravintolisävalmisteista vain n .5 % toteuttaa tämän vapaaehtoisen tarkistuksen. FitLine-tuotteet on tämän taustan perusteella hyväksytty yli 40 maassa. Tuotteet valmistetaan Saksassa lääketehtaassa ja ne ovat Sveitsin vitamiini-instituutin sekä Kölnin valtuutetun doping-tutkimuslaboratorion jatkuvan vapaaehtoisen valvonnan alla.

FitLine-tuotteiden käyttö on yksilöllistä ja etenkin alussa kannattaa tuotteita käyttää ohjatusti. Kokemuksen karttuessa pärjää hyvin itsenäisestikin